UA-119246896-1

Nevena Bartula i Mirjana Mandić, nastupile su na manifestaciji 36. Beogradski marathon. Maraton se održava pod sloganom "Uvek više”, a trči se maratonska trka na 42 kilometra, polumaraton na 21 kilometar, trka na 10 kilometara i tradicionalna Trka zadovoljstva dužine 2,3 kilometra. Na ulicama Beograda bilo je rekordnih 10.500 trkača, od čega 2.000 iz inostranstva, iz ukupno 64 zemlje.

Nevena je uspješno istrčala 21 kilometar i svoju 6.-tu  po redu polumaratonsku trku.

Mirjana Mandić,  takmičila u okviru štafetne trke u ekipi pod nazivom “Romanija”, rezultat 2 časa i 12 minuta. Poseban kuriozitet 36. Beogradskog maratona bila je ekipna, štafetna trka na 21 kilometar, u kojoj četiri člana tima pređu distancu polumaratona dužine 21 kilometar. Ova trka je namijenjena svima koji žele da osjete maratonsku energiju i timski duh, a koji nisu fizički pripremljeni da istrče samostalno cijelu dužinu.

Maraton se održava pod sloganom "Uvek više”, a trči se maratonska trka na 42 kilometra, polumaraton na 21 kilometar, trka na 10 kilometara i tradicionalna Trka zadovoljstva dužine 2,3 kilometra.

Pero Mijatović protekle nedelje učesnik je trke „Takovski ustanak“. Sportsko udruženje „GM RUNNING TEAM ENDORPHIN“, u saradnji sa Opštinom Gornji Milanovac i svim prijateljima trčanja, po prvi put u ovom kraju organizоvali su uličnu trku koja će Gornji Milanovac na atletsku mapu Srbije! Trka vodi kroz najljepše dijelove Takovskog kraja i ostavlja bez daha sve posjetioce.